Knipsel
We hebben inmiddels twee uitbreidingspakketten voor Call of Duty: Black Ops III mogen verwelkomen en het begint zo langzamerhand tijd te worden voor de derde uitbreiding. Vandaag heeft Activision een eerste trailer vrijgegeven van Gorod Krovi, wat de derde Zombies modus map gaat zijn.

De trailer ziet er behoorlijk spectaculair uit en Treyarch gaat telkens een stapje verder, want ditmaal zien we zowaar draken verschijnen op het strijdtoneel. De strijders van Origins worden vanuit Zetsobou No Shima doorgestuurd naar een verscheurd Stallingrad, wat is verwoest met Element 115.

De strijders zullen zich wederom op moeten maken voor een felle strijd tegen mechanische soldaten en draken. Uiteraard ontbreken ook de gewone zombies als knalvoer niet. Dat en meer in de mooie trailer hieronder.

Het Descent pakket voor Call of Duty: Black Ops III zal op 12 juli verschijnen voor de PlayStation 4. Deze uitbreiding bevat naast de omschreven Zombies map ook nog vier multiplayer maps, dat zijn: Berserk, Cryogen, Rumble en Empire.