life is strange

Life is Strange wist vorig jaar indruk te maken bij zowel de pers als bij de gamers. Legendary Digital Studios was net zo positief over het spel en gaat nu in samenwerking met Square Enix een live-action serie van de franchise maken.

Er is helaas nog maar weinig bekend over de serie, maar we weten wel dat Dmitri Johnson en Dan Jevons van dj2 Entertainment meedoen aan het project. Dit duo heeft recentelijk nog gewerkt aan de aankomende Sonic the Hedgehog-film van Sony Pictures.

Legendary Digital’s SVP van development en production, Greg Siegel, is in ieder geval heel erg blij dat er een serie wordt gemaakt van Life is Strange. De game had volgens hem goed ontwikkelde personages en een goed verhaal en dat leent zich perfect voor een live-action serie.

“Life is Strange is one of those rare properties that combines incredibly developed characters and storylines with deeply engaging gameplay. It lends itself perfectly to live-action imaginings. We couldn’t be more excited to partner with Square Enix, Dontnod Entertainment and dj2 to bring the world of Arcadia Bay to life in an exciting new way.”