Schermafbeelding 2016-08-10 om 14.55.48

Vanaf vandaag ligt hij dan eindelijk in de winkels na een enorme hype, enig uitstel en hoog oplopende verwachtingen, No Man’s Sky is verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Wij zijn inmiddels ook al geruime tijd druk bezig met de game voor de review en onze uitgebreide mening over de game lees je binnenkort hier op PSX-Sense.

Met zulke populaire games is het natuurlijk altijd leuk om onderling ook even te laten weten wat je er tot zover van vindt. Met No Man’s Sky helemaal, aangezien er erg uiteenlopende berichten voorbij komen op sociale media. Zo vinden sommigen de game in het begin erg leuk, maar twijfelen zij voor hoe lang dit zo zal blijven. Anderen vinden de enorme vrijheid juist een verademing en noemen het briljant.

Op sociale media zien we verder dat gamers onder andere erg blij zijn met de diepgang in de game als het gaat om mining, crafting en het verkrijgen van blueprints. Het enorme universum wat aan je beschikbaar wordt gesteld als speelveld biedt daartoe ook alle ruimte. Keerzijde is dat de negatieve berichten gaan over het gegeven dat de game saai zou zijn, je de besturing niet zelf in kan stellen en dat het landen van je schip te geautomatiseerd is, wat het cruisen lastig zou maken.

Laat ons hieronder in de reacties jouw ervaring met No Man’s Sky weten.