De PlayStation 3 exclusive inFAMOUS komt aanstaande 29 mei uit voor ons en velen kijken naar deze game uit. De laatste tijd is er al aardig wat footage van de game verschenen en er komt ook een nieuwe PlayStation 3 bundel met inFAMOUS in Europa. Maar dat is niet alles, want er wordt natuurlijk nog steeds meer gepraat en onthuld de komende dagen. Zo ook in twee video’s met ontwikkelaar Sucker Punch op het officiële Amerikaanse PlayStation Blog.

Het officiële Amerikaanse PlayStation Blog heeft namelijk weer de gamers vragen laten sturen om ze vervolgens te kunnen stellen aan de ontwikkelaars van Sucker Punch. Eerder deze week was het eerste deel al te zien met mede-oprichter en Lead Programmer Bruce Oberg. Vandaag is het tweede deel van het vragenvuur aan het adres van Sucker Punch te zien. Ditmaal met mede-oprichter en Development Director Chris Zimmerman. Hij praat vooral over de lengte van de game, de vele missies en waarom je de stad moet verkennen.

Zo zegt hij bijvoorbeeld dat inFAMOUS minimaal vijftien uur duurt en als je alle missies doet, kan dit zelfs oplopen tot maar liefst 25 uur aan gameplezier. Verder bevat de game 35 verhaalmissies en daarnaast nog eens honderd sidemissies. Om meer te weten te komen over inFAMOUS, bekijk dan de twee video’s. De eerste is het eerste deel van de Q&A met Bruce Oberg en de tweede is met Chris Zimmerman.