Arkham VR
Volgende maand kun je in Virtual Reality aan de slag met verscheidene games die te koop zijn vanaf de release van de PlayStation VR. Het is nogal een gewild stukje techniek en Sony verwachtte daarom ook tekorten. Omdat het – al voor de daadwerkelijke release – een succes lijkt te zijn, moeten er natuurlijk wel games uitkomen om het apparaat interessant te houden. Eén daarvan is Batman: Arkham VR en deze heeft kortgeleden de ‘goud status‘ mogen ontvangen.

Ondanks dat hun jongste project nu (bijna) klaar is, zit Rocksteady natuurlijk niet stil en vertelde Eurogamer tijdens een interview zelfs al bezig te zijn met de toekomst; iets losstaand van Batman en iets wat heel anders gaat aanvoelen dan wat we van de studio gewend zijn.

“We’re definitely letting go of that comfort blanket and putting ourselves in the position where whatever we do next is going to feel very different. There’s always an anxiety associated with change and that’s where we want to be. We want to feel uncomfortable because we want to make awesome stuff.”

PlayStation VR is verkrijgbaar vanaf 13 oktober indien je (ruim) van tevoren een pre-order hebt geplaatst. Een exacte releasedatum voor Batman: Arkham VR is nog niet bekendgemaakt, behalve dat deze ergens in oktober op de markt verschijnt.