thumper

Er zullen aardig wat games beschikbaar zijn als donderdag PlayStation VR uitkomt. Eén van deze games is Thumper. Op het Europese PlayStation Blog laat de ontwikkelaar weten dat hun game de PS4 Pro ook zal gaan ondersteunen.

De game van Drool wordt omschreven als een ‘rhythm voilence’ game die zeer gemakkelijk te leren is. De besturing bestaat uit het gebruik van de analoge stick en één actieknop. Dit wil niet zeggen dat het spel zonder enig probleem uit te spelen zal zijn, want dat is niet het geval. Er zal steeds meer gevraagd worden van je reactievermogen.

Thumper is een launchgame voor PlayStation VR, maar het spel kan ook gespeeld worden als je de virtual reality headset niet hebt. Tevens zal het spel de PS4 Pro gaan ondersteunen vanaf de eerste dag dat deze console in de winkels ligt. Thumper zal dan te spelen zijn in native 4K en PS VR-gebruikers krijgen een nog mooiere game te spelen dan op de ‘normale’ PS4.

Ben je nog niet zeker of Thumper iets voor jou is? Dan kun je op 13 oktober ook eerst een PS VR-demo proberen. Deze zal dan in de PlayStation Store te vinden zijn.