Vorig jaar september lieten we jullie al weten dat de op Syndicate- en Grand Theft Auto-geïnspireerde game Tokyo 42 dit jaar voor de PlayStation 4 zou verschijnen. Nu is er een nieuwe video van het spel online gezet die laat zien welke vechtstijlen je allemaal kunt gebruiken als je een missie wilt volbrengen.

Tokyo 42 wordt door ontwikkelaar Smac Games omschreven als een ‘action game to its core’. Elke kogel en granaat heeft zijn eigen physics, waardoor je als speler goed op je hoede moet zijn om deze te ontwijken. Het spel bevat een singleplayer campagne, waarin je wordt gedropt in een open-wereld vol met zijmissies en geheime gebieden. Tevens is er een multiplayer modus aanwezig. Hierin worden jij en iemand anders los van elkaar op een kleine map gezet en moet je elkaar zien te vinden en neerknallen.

In de verhalende campagne ben je volledig vrij hoe je de verschillende missies aanpakt. Je kunt stealth gebruiken, maar je kunt ook een stuk agressiever te werk gaan. Deze verschillen worden getoond in de onderstaande video.