UPDATE: Inmiddels zijn alle services weer zoals het zijn moet volgens de netwerkservicestatus. Daarmee zijn de problemen verholpen.

ORIGINEEL: Wie op het PlayStation Network wil inloggen, zou zomaar eens problemen kunnen ondervinden. Volgens de site waarop je de netwerkservicestatus van het PlayStation Network kan zien, kampt de service met een storing.

Het probleem heeft, zoals je kunt zien op de bovenstaande afbeelding, betrekking op alle services die PlayStation aanbiedt. Het probleem doet zich voor vanaf ongeveer 11:00 uur. Eerder deze week had het PlayStation Network op 2 februari ook al hier en daar problemen. Of het nu om hetzelfde gaat is niet duidelijk.

Mogelijk krijg je foutmeldingen in beeld of staat er dat er onderhoud is op het PlayStation Network. Desalniettemin is het even afwachten wat het probleem precies is. Sony weet in ieder geval van het probleem en werkt aan een oplossing. Problemen die je nog meer kan ondervinden zijn het niet kunnen inloggen of aanmaken van een PSN account.