Call of Duty: Modern Warfare Remastered is tot op heden enkel verkrijgbaar via de duurdere Call of Duty: Infinite Warfare uitgaves. Al sinds bekend werd dat deze remaster enkel via de laatste Call of Duty verkrijgbaar zou zijn, hoopt men op een losse uitgave.

Niet geheel verrassend lijkt die er nu te gaan komen, althans, als we de retailer Gamefly mogen geloven. Deze retailer heeft kortstondig een stand-alone uitgave van Call of Duty: Modern Warfare Remastered in haar assortiment gehad, maar deze is nu weer verdwenen.

De uitgave stond op de website van Gamefly met daarbij een releasedatum op dinsdag 20 juni. Opvallend genoeg stond de Xbox One versie op 20 juli, wat in lijn ligt met de downloadbare content voor de Call of Duty games de laatste paar jaren, namelijk dat nieuwe content tijdelijk exclusief is voor de PlayStation 4.

Of Call of Duty: Modern Warfare Remastered daadwerkelijk als stand-alone versie gaat verschijnen is niet zeker, aangezien Activision nog niets aangekondigd heeft. Als dat verandert laten we het uiteraard weten.