In 2016 kwam Attack on Titan: Wings of Freedom uit. Deze game van Omega Force was gebaseerd op de gelijknamige anime en wij beloonden het spel destijds met een prima cijfer. Enkele maanden geleden kondigde Koei Tecmo aan dat er een vervolg op de game uitkomt. Er werd toen ook een korte teaser trailer vrijgegeven.

Nu heeft men ook eindelijk de eerste screenshots van Attack on Titan 2 vrijgegeven. Dit gebeurde tijdens een stream van Koei Tecmo tijdens de Tokyo Game Show. Er werd helaas geen nieuwe trailer getoond, maar gelukkig hebben we nu dus wel de eerste screenshots. Het nieuwe beeldmateriaal kun je hieronder bekijken.

Koei Tecmo maakte tijdens de stream ook bekend voor welke platformen Attack on Titan 2 in Japan uitkomt. Dit zijn de PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo Switch en PC. Het is nog onduidelijk voor welke platformen de game hier in Europa uitkomt, dus of dat ook al deze genoemde platformen zijn, dat is nog even afwachten. Wel is bekend dat Attack on Titan 2 ook hier in Europa ergens in het begin van 2018 uit moet komen.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank