De PS3 heeft een erg sterke line up op de E3. Titels zoals Uncharted 2 en God of War 3 zullen zeker veel aandacht gaan krijgen. In dit rijtje van top titels die veel aandacht zullen krijgen valt ook zeker de game Heavy Rain. De eerste keer dat Heavy Rain werd laten zien op de E3 van 2008 werd er nog voorgenomen dat het puur om een trailer ging die liet zien wat de PS3 allemaal kan. Niet lang daarna werd er aangekondigd dat de trailer wel degelijk in-game beelden waren van een nieuwe game. Hiermee was de intresse voor deze game natuurlijk meteen gewekt.

Jij speelt in Heavy Rain als een vrouw die in het huis van een moordenaar, die ook wel de origami killer wordt genoemd, terecht komt. Jij moet ervoor zorgen dat je niet gepakt wordt. Dit doe je door de juiste beslissingen te maken door je bijvoorbeeld in de kast te verstoppen.

De games site 1UP zal deze gehele week informatie vrij laten over deze nieuwe game. Zo zal er een interview met director David Cage worden gehouden en zal er een teaser trailer vrijkomen. Aan het eind van de week komt er ook nog eens een hands-on preview en een gloednieuwe trailer vrij op de site. Wij zorgen er natuurlijke voor dat jullie op de hoogte worden gehouden van de laatste Heavy Rain nieuwtjes. Houdt Sense dus in de gaten!