Het is woensdag en dat breekt niet alleen lekker de week, maar dat betekent ook een nieuwe PlayStation Store deal van de week. Dit keer is het The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition die in de wekelijkse aanbiedingsactie terecht komt. Skyrim is een beetje de Wolfenstein 3D van deze generatie geworden, de game krijgt namelijk telkens weer opnieuw verschillende edities op andere platformen dan waar het origineel voor uitkwam.

De Special Edition voor de PS4 kwam bijna precies een jaar geleden uit, namelijk op 28 oktober 2016. In onze review kon je destijds lezen dat dit de best ogende en meest complete versie van Skyrim was die je kon krijgen op de consoles. Wij gaven toen aan erg content te zijn met deze editie en dit is dan ook de uitgelezen kans om van een leuke deal gebruik te maken.

Het is niet de eerste keer dat Skyrim onderdeel is van ‘Deal van de Week’, eerder dit jaar gebeurde dit ook al. Nu is de game echter nog goedkoper dan toen, want nu kost het slechts €19,99 en kopen kan hier.