Daar zijn we weer dan met drie topfilms in de ‘Dinsdag Blu-ray dag’ van 19 mei 2009. Vandaag hebben we weer drie topfilms die je voor een prikkie kan kopen op Blu-ray Disc. Onder de drie films zit één echte klassieker: Gremlins. Wie kent ze niet, de schattige wezens die kunnen uitgroeien tot je nachtmerrie. Daarnaast hebben we de keiharde actiefilm The Condemned en de controversiële film Brokeback Mountain.

Gremlins


Cast: John Louie, Keye Luke, Don Steele, Susan Burgess, Scott Brady, Arnie Moore, Corey Feldman, Harry Carey Jr., Zach Galligan, Dick Miller
Regisseur: Steven Spielberg, Joe Dante
Speelduur: 106 minuten

Billy Peltzer krijgt tijdens de kerst een eigenaardig wezen, maar heel schattig. Gizmo is een Gremlin met aparte instructies: hij mag niet nat worden, geen fel licht zien en mag niet eten ná middernacht. Als de regels niet gevolgd worden, begint de nachtmerrie, vol met humor en spanning. Deze echte klassieker mag je gewoon niet missen!

Klik hier om Gremlins te kopen voor maar liefst € 11,99 inclusief verzendkosten.

The Condemned


Cast: Vinnie Jones, Steve ‘Stone Cold’ Austin, Madeline West, Rick Hoffman, Luke Pegler
Regisseur: Scott Wiper
Speelduur: 109 minuten

Ex-WWE worstelaar Stone Cold Steve Austin speelt de ter dood veroordeelde Jack Conrad die in een corrupte gevangenis zijn laatste dagen aftelt. Wanneer een televisieproducent hem koopt voor een illegale reality show, moet hij naar een verlaten eiland vechten tot de dood erop volgt, samen met negen andere moordenaars. Een film vol met actie en avontuur, waarbij je continu op het puntje van je stoel zit.

Klik hier om The Condemned te kopen voor maar liefst € 12,10 inclusief verzendkosten.

Brockeback Mountain


Cast: Kevin Sorbo, Carmen Electra, Sean Maguire
Regisseur: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
Speelduur: 87 minuten

Deze controversiële film die heel wat te weeg heeft gebracht, die gaat over het verhaal tussen twee jonge mannen in Wyoming, Texas, Amerika. Geheel tegen de Amerikaanse natuur en het leven in het dorpje in, ontstaat er meer dan een speciale band tussen de twee mannen. Een film die een waarheid goed neerzet, waarbij de acceptatie elke richting in kan gaan.

Klik hier om Brokeback Mountain te kopen voor maar liefst € € 12,99 inclusief verzendkosten.

Dit waren alweer drie topfilms die je gewoon moet zien, lekker een avondje vol met humor, actie of drama. Volgende week weer een nieuwe ‘Dinsdag Blu-ray dag’ en wat we dan hebben, lees je volgende week wel weer.