Zo, op deze eerste dag van het nieuwe jaar hebben we niet één, niet twee, maar zelfs drie prijsvragen. Deze tweede prijsvraag wordt ingevuld door Square Enix, dat een aantal leuke items beschikbaar heeft gesteld. We geven namelijk een pakket met twee games, een uitbreiding en een T-shirt weg.

De twee games zijn beiden voor de PlayStation 4, want het betreffen hier Final Fantasy XII: The Zodiac Age en Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Hier zit ook gelijk de uitbreiding Stormblood bij, zodat je in een compleet avontuur kan duiken. Als extra doen we er nog een gaaf Nier: Automata T-shirt bij.

Geef antwoord op de onderstaande vraag en bij een goed antwoord maak je automatisch kans!

Vraag: Wat bevat de (remake) Final Fantasy XII: The Zodiac Age wat de originele Europese uitgave niet bevatte?

Weet jij het antwoord? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Final Fantasy'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Square Enix zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 januari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Square Enix.