Update – 17:51: Ontwikkelaar Epic Games besluit om sommige game modi te blokkeren. Wat je nog wel kunt spelen is Solo en op Fill modus blijkt uit een Tweet van de ontwikkelaar. Spelen met je vrienden of in party’s is dus voorlopig niet mogelijk.

Update – 16:29: Ondanks dat er nog gewerkt wordt achter de schermen, lijkt het erop dat alle functies weer zo goed als vlekkeloos verlopen.

Update – 15:41:De ontwikkelaar heeft via Reddit de stand van zaken laten weten. Hieruit blijkt dat ze de problemen erkennen en wellicht Fortnite voor een tijdje offline gooien om alle problemen te verhelpen. Mocht er meer informatie naar buiten komen, dan kan je dat uiteraard hier lezen.

Epic Games heeft haar handen vol met Fortnite deze week. Eerder lanceerde er al een update waarmee het nieuwe item Chug Jug werd geïntroduceerd. Deze update bracht echter vervelende bugs met zich mee. Zo was er een bug in het bouwsysteem waardoor spelers die een vloer wilden bouwen een trap kregen en vice versa. Maar ook nu lijkt Fortnite flinke problemen te hebben.

Zo kunnen mensen niet inloggen of krijgen vreemde foutmeldingen. In de onderstaande video kan je zien dat er op eigen account een rare melding voorkomt waardoor spelen onmogelijk wordt gemaakt. De ontwikkelaar is gelukkig op de hoogte van de problemen en er wordt hard aan gewerkt om alles weer naar behoren te laten werken. Hebben jullie ook problemen? Deel ze met ons hieronder.