Als je “Wolfenstein” zegt, denk je al gauw aan het achter elkaar afschieten van nazi’s met de grootste wapens die je maar kan vinden. Heb je genoeg Fritzen en Hansen naar het hiernamaals geschoten en zoek je wat meer tactiek in je spel? Dan is de nieuwe DLC genaamd ‘The Diaries of Agent Silent Death’ wel iets voor jou.

In de tweede uitbreiding van The Freedom Chronicles Season Pass stap je in de laarzen van Jessica Valiant, een voormalig agente van OSS. Haar missie is net wat persoonlijker en gericht op drie doelwitten, die er voor hebben gezorgd dat haar man gedood werd. Als Agent Silent Death zal je daarom ook meer gebruik maken van stealth elementen en de voorkeur geven aan jouw mes en een demper op je pistool. Check de launch trailer van deze DLC hieronder. Onze DLC special mag je later deze week verwachten.

Naast de uitbreiding is er ook nog een gratis update uitgebracht voor Wolfenstein II. Die doet wat balans problemen aanpakken in de moeilijkheidsgraden, meer aanwezige waarschuwingen geven vanaf welke kant je wordt beschoten en nog wat andere kleine bugs oplossen.