Vanochtend kon je al lezen over de nieuwe patch voor Wolfenstein II: The New Colossus en nu is ook de uitbreiding beschikbaar. Dit is de derde en tevens laatste uitbreiding voor de game. Hiermee is het qua extra content afgelopen voor de game, tenzij Bethesda besluit een nieuw seizoen aan te kondigen.

Het gaat hier om een singleplayer uitbreiding waarin spelers in de huid kruipen van kapitein Wilkins. De nazi’s hebben New York aangevallen met een atoombom en het is nu aan jou de taak om het dodelijkste wapen van de nazi’s ooit te ontmantelen. Om te voorkomen dat er meer slachtoffers vallen en steden verdwijnen, is het belangrijk dat de Sun Gun (hét wapen van de nazi’s) niet langer gebruikt kan worden.

De uitbreiding is onderdeel van de Season Pass, maar kan ook los aangeschaft worden voor €9,99. Je kunt de uitbreiding hier vinden in de PlayStation Store.

Je missie om Amerika van de Nazi’s te bevrijden is nog maar net begonnen. Zet het gevecht voort in The Deeds of Captain Wilkins, de derde in een serie van drie DLC-pakketten die deel uitmaken van Wolfenstein II: The Freedom Chronicles.

Schiet Nazi’s neer als Captain Gerald Wilkins van de U.S. Army! Wilkins was op de vlucht sinds de nazi-oorlogsmachine met een atoombom Manhattan met de grond gelijkmaakte en keert terug naar huis met een oude kameraad om het dodelijkste wapen ooit te ontmantelen: de Sun Gun. Pak je wapens en gebruik de Battlewalker voor tactisch voordeel bij het infiltreren van het door Nazi’s zwaar verdedigde eiland Kodiak in Alaska en saboteer Operation Black Sun voor eens en altijd.