“Oeps, foutje!” Zo moet het straks gaan klinken wanneer Walmart erachter komt dat zij een flinke E3 line-up in haar pre-order bestand meegenomen heeft. Men biedt namelijk plots pre-orders aan voor games die nog aangekondigd moeten worden, waarschijnlijk tijdens de E3 van 2018.

We zien in het bestand van Walmart onder andere games als Just Cause 4, Splinter Cell, Destiny Comet (de uitbreiding voor later dit jaar), Borderlands 3, The Division 2, RAGE 2, LEGO DC Villians, NBA 2K19, WWE 2K19, Final Fantasy VII Remake en een nieuwe Assassin’s Creed.

Dit zijn de titels die op de PS4 uitkomen, maar ook games voor de Xbox One zijn gelekt. Zo staat er een Forza Horizons 5 (foutief gespeld?) tussen, alsook Gears of War 5. Het betreft overigens de Canadese tak van Walmart, dus de prijzen zijn in CAD.

Bedank Walmart maar, nu weten we in ieder geval waar een groot gedeelte van de E3 2018 om zal gaan draaien! De kans is groot dat men dit toegevoegd heeft op basis van inkoopsystemen en men het dus niet uit de duim gezogen heeft, daar is Walmart immers een veel te grote retailer voor.

Update: Het officiële Twitter account van Rage heeft inmiddels een leuke reactie geplaatst: