Kojima

Zoals eerder aangegeven zou afgelopen nacht een update plaatsvinden op de teaser site van Hideo Kojima. De man achter de Metal Gear Solid reeks is met Konami weer bezig met een nieuw project, welke nog steeds onbekend is. Hierbij hebben wij natuurlijk de site in de gaten gehouden en zijn we tot een conclusie gekomen. Je krijgt nu niet alleen maar een S of 5 te zien als het bliksemt, maar ook andere cijfers en letters.

Achtereenvolgens komt er dit te staan: S – E – 3 – een gespiegelde 9, welke wij niet kunnen schrijven. Maar de S kan ook een ‘5’ zijn. Wat wij denken, is dat we op de aankomende E3 een aankondiging komt, de S kan staan voor See, of het is gewoon een ‘5’ van het vijfde deel uit de MGS-reeks. De E en de 3 staan simpelweg voor de aankomende E3 in het L.A. Convention Center in Los Angeles, Amerika die gehouden wordt van 2 tot en met 4 juni aanstaande.

Wat wij wel zeker weten is dat er volgende week om 02.00 uur in de nacht van dinsdag op woensdag de site weer een update krijgt. Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte zodra wij meer weten. Bekijk nu hieronder de screenshots van de update die Kojima’s teaser site heeft gekregen.

[nggallery id=56]