Sega is een grote uitgever die bijna iedereen wel kent. Denk maar eens aan de blauwe egel Sonic die maar steeds weer terugkomt. Niet alleen die vrolijke snuiter komt bij hun vandaan, maar ook andere games natuurlijk en daar komt er weer ééntje bij. Sega heeft namelijk een nieuwe game aangekondigd die van de hand komt van niemand minder dan Toshihiro Nagoshi, de maker van de Yakuza-reeks.

De game die wij kunnen verwachten gaat Binary Domain heten en speelt zich af in het jaar 2080in Tokio. Het verhaal gaat tussen het gevecht van de mens en de robots, waar de stad in tweeën gesplit is: de armen en de rijken. Natuurlijk laat Sega het hier niet bijzitten en hebben ze een trailer en wat screenshots vrijgegeven, die wij natuurlijk voor jullie hebben en heeft Toshihiro Nagoshi nog een woordje erover gezegd:

“What I wanted to create this time was a dramatic and energetic sci-fi shooter. When you hear sci-fi you may think of cold, clinical environments but with Binary Domain I wanted to combine this with a deep human drama. The keyword we have in mind for this project is “Life”. I wanted to make something that will be accepted by both the Japanese and Western markets and this fundamental theme is something everyone knows, but which the full extent of can be difficult to grasp.”

[nggallery id=473]