Déraciné is de nieuwe game van From Software en deze titel kan alleen met PlayStation VR gespeeld worden. Het is dus een keer wat anders voor de populaire Japanse ontwikkelaar, maar ze hebben het niet kunnen laten om er een Bloodborne easter-egg in te verwerken.

In de game zul je een pop kunnen vinden die je op kunt pakken en waar je interactie mee kan hebben. Deze pop is op zich niet heel bijzonder, zij het niet dat deze pop een houding heeft die Bloodborne spelers bekend voor zal komen.

Nu is dat op zichzelf een aardige easter-egg, maar wat pas echt interessant is, is de beschrijving: “A doll of the stone girl Fiona who appears in the unfinished tale. When a person has a bad dream, Fiona appears and helps them flee.”.

Met name het stukje ‘unfinished tale’ valt op, want dat suggereert dat het verhaal afgemaakt moet worden. Indien dat het geval is, dan zou daar Bloodborne 2 voor nodig zijn. Misschien is het daadwerkelijk een hint, misschien is het een flauw geintje. De tijd zal het leren.