Vertigo Games kwam vorig jaar met Arizona Sunshine op de proppen en wist daarmee een aardige shooter op de markt te brengen voor PlayStation VR. De ontwikkelaar heeft op het Europese PlayStation Blog laten weten dat ze met een nieuwe game bezig zijn, wederom voor PlayStation VR, maar deze tapt uit een heel ander vaatje.

Het nieuwste project van Vertigo Games is een strategie game met de titel: Skyworld. De game bevat een verhalende campagne, die je naar acht verschillende werelden brengt, die je moet zien te veroveren. Dit doe je door je eigen koninkrijk uit te breiden met verschillende gebouwen, die tevens dienen om je troepen te ondersteunen.

Gevechten spelen zich real-time af en je hebt 16 verschillende units waaruit je kunt kiezen om daarmee je vijanden te lijf te gaan. Ben je uitgekeken op de campagne, dan kan je ook online gaan om de strijd daar aan te gaan met spelers van over de hele wereld.

Om je een idee te geven hoe Skyworld eruitziet is er een trailer vrijgegeven. Die trailer kun je hieronder checken. Om de game zelf te kunnen spelen hoef je niet al te lang te wachten, want deze zal begin 2019 verschijnen.