Het is weer maandag en dat betekent dat er op het PlayStation Blog weer een ModNation Monday verschenen is. Hierin wordt alle DLC die er binnenkort gaat komen voor ModNation Racers aangekondigd. Ook worden de Mods, Karts en Tracks van de week bekend gemaakt.

We zijn we erg blij met de nieuwtjes die er opstaan. Deze week een mooie aankondiging: er komt volgende week een grote DLC voor ModNation Racers. De naam hiervan is het Far East DLC. Dit geeft een compleet nieuw thema voor je tracks, wat natuurlijk iets is wat wel heel erg fijn is.

Ook in deze DLC zit een Career uitbreiding, zeven nieuwe kant-en-klare tracks, tien nieuwe objectives, 35 nieuwe unlockables en vijftig nieuwe track items. Maak je borst maar nat dus. Deze week worden in de ModNation Monday ook een aantal nieuwe Mods en Karts aangekondigd voor januari en februari, met als absolute hoogtepunt de Killzone 3 Mod en Kart, die in februari komen.

Er is ook nog een filmpje bij die je hieronder kan bekijken net als alvast wat screenshots van de Far East DLC en de nieuwe Mods en Karts.

[nggallery id=489]

http://www.viddler.com/explore/sceablog/videos/1476/