God Eater 3 is inmiddels al even uit en onze review mag je aankomende week verwachten. Dan zullen we je alles over de game vertellen, maar voordat de review daar is hebben we eerst nog een leuke actie voor je. In samenwerking met Bandai Namco mogen we twee keer een exemplaar van de game weggeven.

Om kans te maken op één van de twee God Eater 3 exemplaren voor de PlayStation 4, dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Hoe worden de vijanden in God Eater 3 genoemd?
Vraag 2: Wat zijn God Arcs?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij, dat maakt het afhandelen gemakkelijker mocht je de winnaar zijn. Niet zo goed bekend met God Eater 3? Check dan zeker de onderstaande trailer even.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'God Eater 3'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Bandai Namco zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 2 maart 2019. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bandai Namco.