De laatste Insomniac ‘Full Moon’ podcast onthuld wat nieuwe sappige details met betrekking tot de nieuwe Ratchet & Clank Future titel genaamd A Crack in Time. Zo weten we nu onder andere dat de ontwikkelaar ook een plekje op de E3 conventie zal hebben die volgende week plaats vind, wat natuurlijk betekend dat er nog meer informatie over de game naar buiten gebracht zal worden. (En stiekem hopen we ook op Resistance 3 informatie natuurlijk)

Ratchet & Clank Future: A Crack in Time is bijna zover dat de titel de ‘Alpha’ status mag dragen. Het zal deze status bereikt hebben op de E3 2009, wat inhoud dat er dan een speelbare demo wordt getoond. Het bedrijf test intern de game al enige tijd uit. En een van de levels genaamd ‘Krell Canyon’ is al klaar voor vertoning aan het publiek.

De game zal groter worden als zijn Tools of Destruction voorganger, en bovendien bevat de game volgens de ontwikkelaar een hoop nieuwe game modes. Of dit inhoud dat de game een multiplayer bevat is nog niet duidelijk.