Er is nog lang geen eind in zicht voor de post-launch verhalen van Assassin’s Creed: Odyssey. Het verhaal van The Legacy of the First Blade is inmiddels afgesloten en eerder konden wij jullie melden dat de eerste episode van The Fate of Atlantis een releasedatum heeft gekregen van 23 april.

Vandaag kunnen wij meer details onthullen over het aankomende drieluik, waarvan de eerste episode ‘Fields of Elysium’ heet. In dit verhaal bezoek je het Griekse hiernamaals, wachten er nieuwe mythische vijanden op je en ontdek je de mysteries van het domein der goden.

Om je op pad te helpen introduceert Fields of Elysium ook de zogeheten Ability Enhancements, hierdoor kan de speler huidige vaardigheden aanpassen zodat zij een nieuwe functie krijgen en zo is de stijl van iedere speler nog unieker.

Spelers krijgen toegang tot The Fate of Atlantis als zij de quests ‘Between Two Worlds’ en ‘Heir of Memories’ hebben afgerond en een personage hebben van level 28 of hoger. Tevens is er de mogelijkheid om met een vooraf bepaald personage van level 52 aan de slag te gaan, echter kan de voortgang niet meegenomen worden naar een reeds bestaande save en zijn Trophies niet beschikbaar.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van The Fate of Atlantis.