Ubisoft blijft druk bezig met de ondersteuning van For Honor. Eerder deze week maakte de studio bekend dat het tweede seizoen van jaar 3 van de game op 2 mei van start gaat. Er wordt op die dag nieuwe content uitgebracht, waaronder de nieuwe held genaamd Hitokiri. Deze held werd bij de aankondiging getoond in een trailer, die je hier nog eens kunt bekijken.

Spelers van For Honor kunnen op 2 mei nog meer content verwachten, want Ubisoft zal dan ook een nieuwe map aan het spel toevoegen. Deze nieuwe map heet Canopy en biedt ondersteuning voor de volgende modi: Tribute, Duel, Brawl, Skirmish en Elimination. Hieronder kun je een trailer bekijken waarin je de eerste beelden van Canopy ziet.

Zoals gebruikelijk gaat de start van het nieuwe seizoen van For Honor ook gepaard met een flinke update en daar heeft Ubisoft ook details over bekendgemaakt. Een belangrijk onderdeel van deze update is aanpassingen aan de Lawbringer en Raider helden. Ubisoft heeft een korte trailer met de highlights van de aankomende patch uitgebracht, die je hieronder kunt checken. Voor een overzicht van alle patch notes kun je hier terecht.

Als laatste had Ubisoft nog mooi nieuws te melden over For Honor. De game heeft namelijk de mijlpaal van 20 miljoen spelers bereikt, zo liet de studio weten via Twitter.

Canopy map trailer

Year 3 Season 2 patch highlights