Binnenkort is het weer zover, de E3 zal dan weer van start gaan. De nieuwste games zullen worden getoond op deze gigantische games expo. Alle grote ontwikkelaars en uitgevers zullen er zijn. Ook zal ons favoriete bedrijf Sony van de partij zijn. De line-up voor de PS3 is dit jaar verrassend goed. Zo zal er nieuwe gameplay worden getoond van God of War 3 en zullen Heavy Rain en Uncharted 2 ook van de partij zijn. Dit zijn echter alleen de PS3 titels die al aangekondigd waren.

De site GOONL!NE heeft namelijk vandaag een mail gekregen van SCEA zelf. In deze mail staat dat er binnenkort een gloednieuwe PS3 titel zal aangekondigd worden. Op het moment ligt er nog een embargo op de titel, maar deze mag er gelukkig binnenkort af! Waarschijnlijk zal deze nieuwe titel volgende week dinsdag aangekondigd worden aangezien Sony dan haar E3 persconferentie houdt. Houdt Sense in de gaten voor het nieuws rond deze nieuwe titel!

E3 UPDATE: Fresh New Title for PS3 @ E3, will keep you guys posted as soon as I can (Embargo might be lifting soon), STAY TUNED…