Een nieuwe vacature op de website van Treyarch laat iets meer los dan eigenlijk zou moeten. Zo zoeken ze een Senior Tools Engineer, maar er staat ook bij dat dit voor een next-gen AAA titel is in 2020. We weten dat Treyarch eigenlijk alleen aan Call of Duty werkt en met dit gerucht in het achterhoofd wordt één plus één heel snel twee.

Het gerucht ging namelijk dat Sledgehammer Games problemen zou hebben en dat Treyarch te hulp zou zijn geschoten voor de Call of Duty van volgend jaar. Normaliter is er drie jaar ontwikkeltijd bij de drie studio’s die Call of Duty maken, maar Treyarch moet nu dus in twee jaar tijd met een nieuwe game komen. Of dit opnieuw Black Ops is weten we niet, maar voor de studio komt de release nu wel sneller dan gedacht.

Deze vacature leert ons twee dingen: in 2020 (in het najaar) is er een next-gen console op de markt, dit is of de Xbox of de PS5, maar misschien wel allebei. Verder lijkt het erop dat Treyarch volgend jaar inderdaad een Call of Duty game gaat uitbrengen, zoals het gerucht eerder al suggereerde.

De vacature werd overigens kort geleden offline gehaald en staat nu opnieuw op de website, maar dan zonder de vermelding dat het een next-gen titel voor 2020 betreft.