Binnen twee maanden ligt het eerste deel in The Dark Pictures Anthology in de rekken, onder de mysterieuze titel Man of Medan. The Dark Pictures Anthology is een serie horrorgames van ontwikkelaar Supermassive Games, bekend van hun eerdere titel Until Dawn. Net zoals in Until Dawn, zal Man of Medan een interactieve horrortitel worden, waarbij je eigen keuzes het (nood)lot van je personages kunnen bepalen.

Eén van die personages, Conrad, wordt vertolkt door acteur Shawn Ashmore, die al eerder te zien was in de Xbox-titel Quantum Break. In het eerste deel van een reeks behind-the-scenes interviews, vertelt hij wat meer over zijn personage. Zo is, volgens Ashmore, Conrad in het begin van het verhaal een vooral erg brutaal en gemeen personage, maar door de keuzes van de speler kan Conrad eventueel uit deze fase groeien.

Het volledige interview, waarin Ashmore nog wat dieper ingaat op zijn eigen en op andere personages, kan je hieronder bekijken. Als je enthousiast bent voor meer interactieve horrorgames, zoals Until Dawn, houd dan zeker deze titel in het oog wanneer hij in de rekken ligt op 30 augustus 2019 voor de PS4, Xbox One en pc.