Uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Jo-Mei Games hebben vandaag de launch trailer voor hun nieuwe game Sea of Solitude vrijgegeven. De game is het resultaat van het EA Originals programma en het eerste originele gameproject van de studio Jo-Mei.

In deze game zeil je door een prachtige, maar angstaanjagende spookwereld waarin je het opneemt tegen verschillende monsters. Je helpt hierbij protagonist Kay bij haar reis om de eenzaamheid te overwinnen, het betreft zodoende een emotioneel verhaal vol duisternis en licht, aldus EA.

De game is beschikbaar voor de PS4, Xbox One en pc, maar dan wel alleen digitaal. Je kunt de game hier aanschaffen via de PlayStation Store.

Zeil door een prachtige en spookachtige wereld om het op te nemen tegen de monsters in jezelf, want Sea of Solitude is vandaag verkrijgbaar via digitale download op PlayStation®4, Xbox One en Origin™ voor PC. Spelers moeten Kay helpen op een persoonlijke reis om haar innerlijke eenzaamheid te overwinnen in een mysterieus, overstroomd stadslandschap. Het zeer ontroerende verhaal van duisternis en licht bespeelt de gevoelens van spelers door hun eigen realiteit te weerspiegelen.

Door unieke ontmoetingen met allerlei angstaanjagende monsters overwint Kay emotionele uitdagingen om te ontdekken waarom haar eenzaamheid haar tot een monster heeft gemaakt en wat ze moet doen om haar menselijkheid terug te krijgen. Terwijl het water stijgt en daalt om haar gemoedstoestand te weerspiegelen, moet Kay de intieme verhalen van deze monsters leren kennen en meer over zichzelf te weten komen om de wereld te bevrijden van besmette herinneringen. De prachtige beelden en dynamische omgevingen in het spel helpen de emoties van de personages te visualiseren, terwijl Kay steeds meer licht en kleur terugbrengt in de duistere en stormachtige, metaforische wereld om haar heen.

Sea of Solitude is een innovatieve EA Originals-game, ontwikkeld door het gepassioneerde team van Jo-Mei Games in Berlijn. Sea of Solitude is tevens het eerste originele gameproject van deze onafhankelijke studio, gedreven door hun eigen, persoonlijke ervaringen met eenzaamheid. Het krachtige verhaal van deze avonturengame zorgt voor een onvergetelijke ervaring en het is een fantastische toevoeging aan het EA Originals-programma.