Eerder dit jaar werd er een remaster van Ghostbusters: The Video Game aangekondigd en Saber Interactive heeft nu laten weten wanneer we de game mogen verwachten. Lang zal het niet meer duren, want de remaster zal op 4 oktober verschijnen in de PlayStation Store.

Gaat je voorkeur uit naar een fysiek exemplaar? Dan hebben we goed nieuws, Saber Interactive brengt de game namelijk ook gewoon op disc uit. De game heeft de standaard ‘remaster behandeling’ gekregen en dat betekent dat het grafisch is opgeleukt, maar dat er inhoudelijk qua gameplay niets is aangepast.

Manhattan is weer overspoeld door geesten, demonen en andere paranormale wezens losgelaten door een mysterieuze kracht. Alleen de Ghostbusters kunnen dit kwaad terugdrijven naar de dimensie waar het vandaan kwam en de Big Apple redden. Jaag op en vang verschillende nieuwe en beruchte spoken en geesten, allemaal remastered in HD-resolutie. Ghostbusters: The Video Game Remastered geeft je coole gadgets om mee te spelen en upgradebare wapens in spannende boss battles en vernietigbare omgevingen. Scan en analyseer doelwitten met de P.K.E. Meter en Paragoogles, waarna je met de straal vanuit je Proton Pack onderwerpt.