Vanaf 15 augustus draait de nieuwe film van Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood, in de bioscopen en om deze aanstaande release te vieren mogen we kaartjes weggeven. In samenwerking met Universal Pictures Nederland geven we vijf keer een set van twee kaartjes weg, waarmee je naar de film kunt.

Om kans te maken op een set vrijkaartjes dien je de onderstaande vragen te beantwoorden:

Vraag 1: Welke rol neemt Brad Pitt in deze film aan naast Leonardo DiCaprio?
Vraag 2: Hoe heet de eerste film van regisseur Quentin Tarantino?

Weet jij de antwoorden? Stuur ze dan in door de onderstaande stappen te volgen. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij, dat maakt het afhandelen van de prijsvraag gemakkelijker als je de winnaar bent.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Hollywood'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Universal Pictures zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 15 augustus 2019. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.