Een nieuwe maand betekent opnieuw nieuwe content voor Star Wars: Battlefront II en dat is in september niet anders. In een forum post doet ontwikkelaar DICE uit de doeken wat zoal op de planning staat voor de nabije toekomst van de game.

Ten eerste krijgt de Capital Supremacy modus wat lichte tweaks. De meest belangrijke hiervan is waarschijnlijk de mogelijkheid om voortaan te kunnen spawnen op Command Posts die al door je team zijn veroverd. Misschien nog belangrijker is het feit dat Capital Supremacy een gloednieuwe map krijgt die een stuk van de planeet Felucia weerspiegelt.

Verder krijgt Star Wars Battlefront II in september nog een coöp modus, waarin je met maximaal vier spelers aan de slag kan met een grootschalige PvE-ervaring. Je kan hierbij kiezen om de rol op te nemen van ofwel de Galactic Republic of de Separatist Alliance. Alle vijf Clone Wars planeten zullen speelbaar zijn in deze modus en de te volgen taken zijn afhankelijk van de rol die je opneemt.

Verder is er ook goed nieuws voor diegenen die graag (Han) solo aan de slag gaan – excuseer de pun. September betekent immers de komst van nog een nieuwe modus: Instant Action. Deze modus wil spelers in een solomodus toegang geven tot grootschalige gevechten, zonder hierbij te maken te krijgen met al die multiplayer gerelateerde stress. Je speelt hierbij dus voornamelijk met bots en je kan deze modus bovendien ook offline opstarten.

Tenslotte bevestigt de blogpost ook het bestaan van Star Wars: The Rise of Skywalker content. Check voor meer informatie hieromtrent zeker de site later opnieuw!