Als je denkt dat het leven niet helemaal loopt zoals verwacht, sta dan even stil bij de ellende die acteur Tom Holland deze week over zich heen kreeg. Vooreerst was er groot drama toen bleek dat Sony en Marvel geen deal konden bereiken rond het personage Spider-Man. Noodgedwongen werd Spider-Man dan maar uit het Marvel Cinematic Universe gehaald, tot groot ongenoegen van vele fans. Tom Holland, de acteur die momenteel Spider-Man vertolkt, zat in het midden van de storm en haalt sowieso geen voordelen uit de ganse situatie. Tom Holland had dan gelukkig wel nog een andere film waarin hij meespeelde, maar ook daar zit nu een haar in de boter.

Je hebt het vast al geraden – of gezien aan de titel – de Uncharted-film is opnieuw een regisseur verloren. Dan Trachtenberg, de vijfde regisseur die op het project werd gezet, is intussen ook opgestapt. Tom Holland blijft echter wel de rol van Nathan Drake op zich nemen, dus verder hebben geen veranderingen plaatsgevonden. Momenteel is het project in de handen van PlayStation Productions, een subdivisie van Sony die zich richt op het adapteren van verschillend Sony-bronmateriaal.

Sony hoopt tegen het einde van de zomer een nieuwe regisseur gevonden te hebben om zo de productie van de film in 2020 uiteindelijk te kunnen starten. Kijk echter niet vreemd op na al deze ellende wanneer blijkt dat die datum toch wordt uitgesteld. Het mag misschien al een klein wonder genoemd worden als de film in kwestie ooit op onze schermen komt.