PSX-Sense is in de afgelopen jaren enorm gegroeid en inmiddels zijn we één van de grootste gamingwebsites én communities van de Benelux. Dat is natuurlijk heel erg tof, maar gaat ook gepaard met een hoop werk. Een deel van onze tijd zit in het reviewen van games, waar er steeds meer van uitkomen en het moment is daar om naar versterking te zoeken.

Momenteel zijn we expliciet op zoek naar mensen die bereid zijn om games – soms voor de release – te spelen en daarover een mooie, doch kritische en onderbouwde review te pennen. Na afloop mag je de game in kwestie uiteraard houden ter compensatie. Financieel kunnen we er helaas niets tegenover stellen.

Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan PSX-Sense? Stuur ons dan een mailtje op info[at]psx-sense[dot]nl. Zet in dat mailtje wat persoonlijke informatie, zodat we weten wie je bent en stuur ook een geschreven review mee, zodat we een beeld van je skills krijgen en om te kunnen zien of het aansluit bij onze stijl.

Heb je specifieke vragen over het werk voor PSX-Sense als reviewer? Dan kan je eveneens het bovenstaande mailadres gebruiken.