De eerste prijsvraag in onze najaarsactie is in samenwerking met Universal Pictures en die draait om de nieuwe film Bad Boys for Life. Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als het iconische duo voor weer een spectaculaire film, zoals je in de trailer hieronder kunt zien.

De film draait vanaf 23 januari in de bioscopen en in samenwerking met Universal geven we vijf keer een set van twee vrijkaarten voor de film weg en als extra doen we er nog een mooie sporttas bij. Zin om eind januari van de nieuwe film te gaan genieten? Doe dan zeker mee aan deze actie!

Om kans te maken op een setje vrijkaarten met een sporttas, dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden:

Vraag 1: Hoeveelste Bad Boys film is Bad Boys for Life?
Vraag 2: Van wie komt de iconische track ‘Bad Boys’?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in door de onderstaande stappen te volgen. Zet voor het gemak je adresgegevens er even bij, dat maakt het voor ons gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Bad Boys'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Universal Pictures Nederland zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 januari 2020. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures Nederland.