We zijn alweer aangekomen bij de vijfde prijsvraag in onze najaarsactie en die organiseren we in samenwerking met 2K Games. Van deze uitgever mogen we een erg mooi pakket weggeven dat bestaat uit zowel wat games als goodies, met name voor de sportliefhebber is het interessant.

Het pakket bestaat, zoals je hierboven kunt zien, uit een exemplaar van WWE 2K20, NBA 2K20 en daarbij zit ook nog het recent uitgebrachte Civilization VI, zodat je genoeg kunt afwisselen. Daarbovenop zitten er nog wat T-shirts bij, een leuk gevarieerd pakket dus.

Wat moet je doen om dit pakket te winnen? Maak de volgende slagzin af en de meest creatieve zin gaat er met het pakket vandoor.

Slagzin: Worstelen, basketballen en strategie gaan prima samen, want…

Heb je wat leuks op digitaal papier staan? Dan zien we dat graag tegemoet in onze e-mail inbox. Volg daarvoor de onderstaande stappen en zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij, dat maakt het afhandelen gemakkelijker.


Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje '2K Games'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en 2K Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 5 januari 2020. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door 2K Games.