Take-Two Interactive is vooral bekend als het moederbedrijf van Rockstar en 2K Games, die weer onafhankelijk van elkaar opereren. Daarnaast valt ook indie uitgever Private Division onder het bedrijf als een tak van 2K Games. Er bestaat echter een kans dat ze gaan uitbreiden.

Video Games Chronicle meldt dat er gesprekken zijn geweest tussen Take-Two en Codemasters omtrent een overname. Het bedrijf zou bereid zijn 740 miljoen pond voor de Britse ontwikkelaar te betalen, maar het is onduidelijk of het tot echt iets zal leiden, gezien Codemasters te maken heeft met aandeelhouders.

Daarover meldt de voornoemde website dat Codemasters een overname aan zijn aandeelhouders zou aanraden en dat Take-Two veel potentie ziet in de franchises die Codemasters tot zijn portfolio kan rekenen. Take-Two zou de ontwikkelaar bij overname beter kunnen helpen bij de uitgave van games, distributie, ontwikkeling, marketing en nog veel meer.

Naar aanleiding van het ‘gerucht’ heeft Take-Two dit via een algemeen persbericht bevestigd, waarin ze een deadline stellen op 4 december. Dan zal de knoop doorgehakt moeten worden, dus binnenkort meer nieuws hieromtrent.