Sinds eind vorige week mogen een aantal bofkonten meedoen met de eerste multiplayer test voor Halo Infinite. De game lijkt tot nu toe prima te draaien op de verschillende systemen, maar helaas werd al dit moois enigszins verpest door het feit dat er al spoilers van het verhaal rondgaan op het internet. Ontwikkelaar 343 Industries heeft inmiddels een waarschuwing online gezet.

De spoilers zijn tevoorschijn gekomen nadat een aantal dataminers door de bestanden van de test heen zijn gegaan en zodoende zijn er files gevonden die elementen uit het verhaal verklappen. Diezelfde dataminers lijken echter ook het bestaan van een Battle Royale modus voor Halo Infinite te hebben onthuld.

Deze Vocaroo clip zal voor Halo-fans bekend klinken: het is immers de stem van dezelfde announcer die al jaren de matches in Halo multiplayer games aftrapt. 343 Industries heeft al eens eerder gezegd dat er geen plannen zijn om een Battle Royale modus voor Halo Infinite te maken, maar het zou dus goed kunnen dat ze hun woorden moeten inslikken.

Uiteraard is dit geen bevestiging van een dergelijke modus, in ieder geval niet totdat Microsoft en/of 343 Industries met een aankondiging komt. Mocht het zover komen, dan lees je dat natuurlijk terug op PlaySense.