EPOS timmert al geruime tijd hard aan de weg met headsets en andere accessoires voor de gamers en vandaag hebben ze een nieuwe headset aangekondigd: H3 Hybrid. Deze headset is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 179,- en op een later moment komt EPOS nog met een H3PRO Hybrid tegenhanger, die draadloos is.

Dit betekent ook dat de H3 Hybrid zelf een headset is die je met snoer dient te gebruiken. Daarvoor krijg je verschillende mogelijkheden tot aansluiten en de headset is voorzien van een afneembare microfoonarm. Deze headset werkt met de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Hieronder een aantal eigenschappen van deze nieuwe headset:

  • Langdurige batterijduur met Bluetooth – Eén keer opladen biedt tot 37 uur Bluetooth-audio en tot 24 uur bij afspelen via een 3,5 mm-consolekabelverbinding. Dubbele connectiviteit (3.5 mm kabel en Bluetooth) biedt tot 19 uur speeltijd.
  • Gelijktijdige Bluetooth-verbinding voor audiomixing – Wanneer gekoppeld met een smartphone via Bluetooth, kunnen spelers dankzij de gelijktijdige verbinding chatten met vrienden via hun favoriete third-party app, terwijl ze gamen op het platform van hun voorkeur via USB of 3,5 mm kabel. Dankzij de aparte intuïtieve volumeregeling kunnen spelers elke audiostream in evenwicht brengen.
  • Handige magnetisch afneembare microfoonarm – Gamers kunnen de microfoon gemakkelijk losmaken en weer bevestigen met een magnetische verbinding in de microfoonarm. Wanneer de microfoonarm is verwijderd, beschermt de afdekplaat de connectoren en behoudt de H3 Hybrid zijn slanke, naadloze uiterlijk.
  • Dubbele microfoons – De H3 Hybrid heeft een tweede microfoon in de oorschelp, waarmee gamers gesprekken kunnen beantwoorden wanneer ze de headset onderweg dragen zonder dat de microfoonarm aan de headset is bevestigd.
  • Meerdere verbindingsopties – De H3 Hybrid biedt meerdere verbindingsopties met de meegeleverde USB-kabel voor pc’s, 3,5 mm kabels voor consoles en Bluetooth voor mobiele apparaten.
  • EPOS Gaming Suite – Wanneer de headset via USB op een pc is aangesloten, kunnen spelers de EPOS Gaming Suite downloaden om 7.1 surround sound te ontgrendelen en audio- en microfoonvoorkeuren aan te passen.