We trappen de eerste prijsvraag in onze jaarlijkse reeks van acties af in samenwerking met Koch Media. Deze distributeur vertegenwoordigd allerlei merken in de Benelux en dat maakt dat we een zeer mooi pakket met games voor de Nintendo Switch ter beschikking hebben om weg te geven.

Dit pakket bestaat uit drie titels voor de handheld van Nintendo en om precies te zijn gaat het om de volgende games: Olympic Games Tokyo 2020, Samurai Warriors 5 en King’s Bounty II. Het betreft een pakket met retailversies, dus je krijgt de drie games in de normale uitgave.

Wat moet je doen om kans te maken op deze titels? Geef antwoord op de onderstaande drie vragen:

Vraag 1: Hoeveel verschillende sporten zitten er in Olympic Games Tokyo 2020?
Vraag 2: Welke twee personages spelen een prominente rol in het verhaal van Samurai Warriors 5?
Vraag 3: In welk land speelt King’s Bounty II zich af?

Weet jij de antwoorden? Dan dien je enkel even in de digitale pen te kruipen en ons te mailen met deze antwoorden. Volg daarvoor de onderstaande stappen en zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij, dat bespoedigt het proces als je wint! Hieronder per game een trailer, zodat je een betere indruk krijgt.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Nintendo pakket'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Koch Media zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 januari 2022. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media.