Konami heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende free-to-play Yu-Gi-Oh! TCG simulator, Yu-Gi-Oh! Master Duel.

De nieuwe trailer voor Yu-Gi-Oh! Master Duel geeft een blik op de gameplay van de ‘Duel’ modus, evenals de deck builder, en de shop waar mensen kaartpakketjes kunnen aanschaffen. Goed om te weten is wel dat het aanschaffen van deze pakketjes wordt gedaan met een in-game currency die zowel in het spel te verdienen zal zijn door middel van het afmaken van dagelijkse missies, en door middel van microtransacties.

Mochten de microtransacties je gelijk afschrikken, dan kan je altijd Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution kopen, een Yu-Gi-Oh! spel dat je diverse iconische Yu-Gi-Oh! gevechten laat herbeleven en waar alle kaarten alleen kunnen worden gekocht met de valuta die je van het spel krijgt.

Yu-Gi-Oh! Master Duel staat gepland om ergens in de komende drie maanden uit te komen voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, pc en mobiel, en deze platformen zullen cross-platform tegen elkaar kunnen spelen.