Vorige week vrijdag verscheen Gran Turismo 7 voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Zoals je reeds in onze review hebt kunnen lezen, betreft het een uitstekende racegame die absoluut de moeite waard is. Mocht je de game nog niet hebben, dan zit je hier goed. We hebben namelijk een toffe actie!

In samenwerking met Sony PlayStation mogen we de game één keer weggeven als digitale code, waarmee je zowel de PS4- als de PS5-versie krijgt. Om het nog wat toffer te maken, zitten er ook een paar leuke goodies bij. Zo bestaat het pakket dat je kan winnen uit het volgende:

  • Digitaal exemplaar Gran Turismo 7
  • Trial Mountain T-shirt
  • Trial Mountain onderzetters die samen het circuit vormen
  • Gran Turismo 7 Sleutelhanger
  • Gran Turismo 7 pen
  • Gran Turismo 7 keycord

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket? Heel eenvoudig, je dient de onderstaande slagzin af te maken:

In Gran Turismo 7 win ik elke race, omdat…

Verzin wat leuks, wees creatief en stuur ons jouw zin (of verhaal) per mail toe. Volg daarvoor de onderstaande stappen en wie weet kan je binnenkort virtueel de baan op in deze mooie racegame!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Gran Turismo 7'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 16 maart 2022. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.