Hoewel Call of Duty: Black Ops al reeds meer als een half jaar in de winkelrekken ligt blijkt er nu misschien toch nog opnieuw een limited edition van de game te gaan verschijnen. Deze limited edition is namelijk vandaag opgedoken op de site van een toch wel vrij bekende Amerikaanse gamestore, namelijk GameStop.

Volgens GameStop zou deze limited edition voor zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360 verschijnen op 28 juni. Deze limited edition zou tevens ook DLC bevatten, maar er wordt wel niet verteld over welke map-pack het precies gaat. De game zal tevens ook aan dezelfde prijs worden verkocht als de gewone versie, namelijk $59,99. Momenteel is er nog niets officieel bevestigd door Activision of Treyarch, maar we hopen wel dat deze limited edition toch ook naar de Benelux zal komen.

Update Zonet heeft Activision bevestigd aan Joystiq dat er inderdaad een nieuwe limited edition van Black Ops zal verschijnen voor $59,99. De map-pack die in deze limited edition zal zitten zal de allereerste map-pack zijn, The First Strike en zal overal in Noord-Amerika verkrijgbaar zijn. Voorlopig heeft Activision jammer genoeg nog niet bevestigd of deze limited edition al dan niet naar Europa zal komen, maar wij hopen in ieder geval van wel.