Ontwikkelaar Arkane Studios kennen we wellicht niet allemaal, ook al is de studio wel redelijk groot. Zo staan ze onder andere bekend voor het maken van games als Dark Messiah en Might & Magic. Deze games waren niet altijd pareltjes, maar wellicht kwam dat ook deels door gebrek aan leiding.

Daar komt nu echter verandering in met hun nieuwste game genaamd Dishonered. Deze first-person actie game wordt een game waarin stealth een grote rol zal vervullen, alhoewel het niet verplicht is om alles met stealth aan te pakken. De game zal echter niet volledig in handen liggen van Arkane Studios, maar zal onder de vlag van Bethesda aan het werk zijn.

Aan de game werken ook een aantal zeer grote namen in de game industrie. Zo hebben we onder andere Harvy Smith, één van de breinen achter Deus Ex en Viktor Antonov, de ontwikkelaar van City 17 uit Half Life 2. Hoe dit zich in de game zal vertalen en wat het precies gaat worden weten we nog niet, maar de eerste concept art is al wel vrijgegeven.

Bedankt voor het melden saidddd93! Ook een nieuwstip doorgeven aan de PSX-Sense redactie? Stuur je nieuwtje dan via deze link.