Gisteren konden we jullie al mede delen dat Arkane Studios bezig is aan de nieuwe game Dishonored. Vandaag zijn we wat meer te weten gekomen over deze game, want het welbekende gamesblad; Game Informer, heeft namelijk de eerste details van de game vrijgegeven.

Zo weten we nu dat we in Dishonored spelen met de hoofdpersoon Corvo. Hij is een legendarische bodyguard van de keizerin. De keizerin is na de moord op de corrupte Lord Regent valselijk beschuldigt hiervan en in de gevangenis beland.

Meer details van Corvo zijn hierbij ook al naar buiten gekomen. Zo is hij een echte sluipmoordenaar, heeft die meerdere bovennatuurlijke krachten die hem de dodelijkste moordenaar maken op de planeet. Naast dit heeft ook nog eens de mogelijkheid om stealth kills te maken en veel gadgets te gebruiken.

Verder laat Game Informer nog wat meer weten over de gameplay. Zo zullen de grote elementen van Dishonored voornamelijk de mobiliteit, krachten, gadgets, omgeving en AI zijn in de game. Deze combinatie moet zorgen voor interessante effecten.

Een voorbeeld hiervan wordt door Game Informer zelf gegeven:

“Stop time and knock a bunch of stuff off a table in one direction then book it in another, so the guards search for you in the wrong place.”

Verder heeft Game Informer ook de primeur van de eerste screenshot van de game. Natuurlijk kan deze niet ontbreken dus kan je deze hieronder bekijken.