Iedereen kent vast wel iemand met zo’n vette thuis bioscoop in ze huis, een droom voor elke gamer. Zelf mag ik ook niet klagen met een 72 inch full-hd projectiescherm, maar top of the notch is het ook alweer niet. Voor jullie heb ik wat prachtige set-ups opgezocht waar ik wel graag een spelletje of film op wil kijken. Check het allemaal hieronder!

http://playsense.nl/images/file/img_4e304b3a23491.jpg
Niet alleen ziet deze ruimte er echt prachtig uit, ook is het voorzien van de beste audio die je maar kunt wensen. Wat deze beste meneer zijn baan is weet ik niet, maar verdienen doet die zeker! Meer foto's hier.

http://playsense.nl/images/file/img_4e304e761deed.jpg
Als je 's nachts aan het gamen bent is het natuurlijk leuk als je een leuk uitzicht erbij hebt. Met deze set-up heb je dit uitzicht, met ook nog eens een mooi scherm erbij ook. Achter dit scherm bevindt zich trouwens een TV. Meer foto's hier.

http://playsense.nl/images/file/img_4e304deb2b25d.jpg
Een relatief kleine kamer maar dan nog 160 inch weten te rocken, respect voor deze meneer. Gecombineerd met een 7.1 surround set is dit een kamer waar je graag even wilt kunnen relaxen. Meer foto's hier.

http://playsense.nl/images/file/img_4e304f42c6cd4.jpg
Een open haard is standaard iets waar we dol op zijn, helemaal als die onder het scherm zit. Of het afleid, dat vragen we ons wel af, maar het ziet er zo te zien behoorlijk geweldig uit. Een plek waar we ons wel aardig kunnen vertoeven! Meer foto's hier.

http://playsense.nl/images/file/img_4e3050662cfe4.jpg
Ik denk dat ik hier weinig woorden aan vuil hoef te maken, wat een set-up heeft deze persoon. Volledige set-up lijst en meer foto's vind je hier


Als laatste nog even een video van iemand zijn set-up. Niet zo zeer gericht op gaming maar echt een prachtig ingericht appartement, met ontzettend veel gadgets die we graag in onze eigen collectie willen zien