De tweede prijsvraag in onze uitgebreide reeks van acties is in samenwerking met uitgever Nacon. Zij hebben dit najaar twee mooie games uitgebracht: RoboCop: Rogue City en Gangs of Sherwood. We hebben deze games tweemaal ontvangen voor de PlayStation 5 en geven ze als een bundel weg.

Twee mooie PlayStation 5 titels die je vandaag dus kunt winnen, maar dat is zeker niet alles. We doen er ook nog een leuke extra bij in de vorm van een klok. Ideaal om goed in de gaten te houden of je niet té lang aan het genieten bent van deze twee titels. We hebben twee varianten: Batman en Hogwarts.

Wil jij kans maken op een pakket met daarin RoboCop: Rogue City en Gangs of Sherwood voor de PlayStation 5, dit met een klok naar keuze? Geef dan antwoord op de onderstaande twee vragen:

Vraag 1: Tegen wie neem je het op in Gangs of Sherwood?
Vraag 2: Tussen welke films speelt RoboCop: Rogue City zich af?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Geef ook aan welke klok je zou willen hebben!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Nacon'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Nacon zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 januari 2024. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Nacon.