http://playsense.nl/images/file/img_4e4072e80080e.jpg

Tijdje terug hebben we de eerste fase van de PSX-Sense XP integratie online gezet. Deze fase bevat de integratie binnen de frontpage, waardoor je nu het aantal XP van elke gebruiker kunt zien bij zijn of haar comment.

De tweede fase hebben we inmiddels nu ook bereikt, wat ervoor zorgt dat het forum en de gebruikersprofielen nu ook ondersteuning hebben voor PSX-Sense XP. Bij elke forumpost krijg je nu je aantal XP te zien, bovenin onder het menu en op je gebruikers profiel.

De derde fase verwachten we deze maand nog te doen, waarin de leaderbords en XP-pagina live gaan.

Op PSX-Sense is het mogelijk om zogenaamde Xperience Points te sparen. Deze punten geven aan hoe actief je bent binnen onze community en leveren je dus ook respect op bij andere leden. Niet alleen zijn deze punten er voor de show, maar kunnen ze ook van pas komen bij bepaalde prijsvragen of andere en/of andere acties. Het kan namelijk zo zijn dat een bepaalde prijsvraag alleen toegankelijk is voor geregistreerde leden met een bepaald XP-aantal.

FAQ

Zijn PSX-Sense Xperience Points in te leveren voor geld?
Nee, het is een virtuele valuta en niet in te leveren voor geld

Hoe wordt het aantal XP bepaald?
Je aantal punten worden bepaald door je activiteit op het forum en hoe vaak je reageert op een artikel. Deze twee factoren worden dan bij elkaar opgeteld en hier komt een nummer uit; XP.

Wordt spammen bestraft?
Ja, wanneer we constateren dat een gebruiker reacties plaatst om gemakkelijk XP in te winnen, zullen we hier een gepaste actie voor ondernemen. De reacties worden dan verwijderd en dus wordt het puntenaantal ook minder van de desbetreffende gebruiker.

Kan ik ook XP kopen?
Nee, dit is niet mogelijk.